Menu

Privacyverklaring

EN& gaat uiteraard zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens en houdt zich aan de geldende wet- en regelgeving op het gebied van privacy. In deze privacyverklaring lees je welke gegevens we verzamelen en waar deze voor worden gebruikt. Ook vind je hier je rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je deze kunt uitoefenen.
 

Welke persoonsgegevens verwerken we?

Gegevens die je ons verstrekt door onze diensten te gebruiken:
Wanneer je een bestelling plaatst en/of een account aanmaakt op onze website, worden de volgende persoonsgegevens verzameld:

  • Naam
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Geboortedatum (optioneel)
  • Maat
  • Bankrekeningnummer

Gegevens die je ons verstrekt door je in te schrijven voor de nieuwsbrief:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • E-mailadres
  • Interessevoorkeur m.b.t. het testen van producten
  • Datum van inschrijving

Overige gegevens

Alle persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld via e-mail correspondentie.

 

Met welk doel verzamelen we je gegevens?

We verzamelen je gegevens om verschillende redenen:

  • Het verwerken, leveren en factureren van je bestelling
  • Het versturen van nieuwsbrieven
  • Het meten en monitoren van het gebruik van deze website 
  • Het meten en optimaliseren van advertenties
     

Cookies

We gebruiken functionele, analytische en tracking cookies

EN& gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone.

  • Functionele cookies: hiermee houden we bij of je bent ingelogd en wat je in je winkelmandje hebt liggen. Dat is nodig voor een goede werking van onze webwinkel.
  • Analytische cookies: hiermee zien we onder andere hoeveel bezoekers naar onze site komen en hoe ze die gebruiken. De verzamelde gebruiksinformatie wordt anoniem opgeslagen. We gebruiken deze informatie alleen voor interne rapportages. We kunnen niet zien wie onze website bezoekt of vanaf welke pc het bezoek plaatsvindt.
  • Advertentie cookies: deze cookies worden gebruikt om bezoekers de juiste advertenties te laten zien op diverse (sociale) platformen. Dit type cookie helpt ons om te groeien. Ze stellen ons in staat om marketing gericht en efficiënt in te zetten, door advertenties te tonen die toegesneden en relevant zijn voor de individuele gebruiker.

We gebruiken cookies van deze partijen:

  • Google Analytics (analytische cookie)  
  • Facebook (advertentie cookie)
  • Google AdWords (advertentie cookie)

Cookies blokkeren of verwijderen 
Als je niet wilt dat websites op jouw computer cookies plaatsen, dan kun je je browserinstellingen aanpassen. Hoe je je instellingen kunt aanpassen, verschilt per browser. Raadpleeg indien nodig de helpfunctie van je browser.

Als je helemaal geen gebruik wilt maken van cookies, dan kan het zijn dat de website minder goed werkt, dat enkele functies van de website verloren gaan of dat je bepaalde pagina’s zelfs helemaal niet meer kunt zien. Daarnaast betekent het weigeren van cookies helaas niet dat je geen advertenties meer te zien krijgt. De advertenties zijn dan alleen niet meer aangepast aan jouw interesses en worden vaker herhaald.  
 

Delen of verkopen van persoonsgegevens

We delen je gegevens uitsluitend met vertrouwde partners
EN& deelt jouw persoonsgegevens met verschillende partners, onder andere voor het uitvoeren van de overeenkomst.

  • Betaaldiensten: voor de afhandeling van je betaling aan EN& en eventuele retourbetalingen van EN& aan jou
  • Verzenddiensten: voor het bezorgen en eventueel retourneren van jouw bestelling
  • E-mailmarketing platform: voor het verzenden van onze nieuwsbrieven
  • Review platform: voor het verzamelen van reviews van klanten over EN&
  • Hosting partij: voor het hosten van ons e-mailverkeer en de website

Deze partijen gebruiken je persoonsgegevens alleen voor de werkzaamheden voor EN&. Indien van toepassing heeft EN& Verwerkersovereenkomsten met deze partijen gesloten.

We verkopen je gegevens niet aan derden
Je gegevens worden door EN& onder geen beding verkocht aan derden. We gebruiken je informatie uitsluitend voor onze eigen processen en bedrijfsvoering.
 

Bescherming gegevens

  • Je bezoek aan onze website is beveiligd door een SSL-certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van EN& prive is. Je herkent deze beveiliging aan het slotje voor de url en het voorvoegsel ‘https’ in de adresbalk.
  • Toegang tot systemen waarin persoonsgegevens zijn opgeslagen, zijn afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
     

Bewaartermijnen

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door EN&:

  • Bestelhistorie: je bestelhistorie wordt voor onbepaalde tijd bewaard, zodat we je op basis van eerdere aankopen beter kunnen adviseren bij een volgende aankoop
  • Account: inactieve accounts worden na drie jaar verwijderd uit onze database
  • Nieuwsbrief: je gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard, ook na uitschrijving. Dit om te voorkomen dat je na uitschrijving opnieuw op de mailingslijst terecht komt na het plaatsen van een nieuwe bestelling.
  • E-mails: neem je contact op met EN& via e-mail, dan worden deze opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.
     

Jouw rechten

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te laten wijzigen of verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door EN&. Ook heb je het recht op overdracht. Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij EN& opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan kan EN& op jouw verzoek al jouw gegevens overdragen aan de andere partij.

Je kunt een verzoek tot inzage, wijziging, verwijdering, gegevensoverdracht, intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar laura@en-enn.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, paspoort-/id-bewijsnummer en BSN-nummer zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

Je kunt je uitschrijven voor onze commerciële aanbiedingen
Als je je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief, ontvang je van ons commerciële aanbiedingen. Je krijgt de nieuwsbrief ook als je een keer iets bij ons hebt besteld. In dat geval geldt de factuurrelatie als een opt-in. Afmelden kan te allen tijde via de afmeldlink onderaan de nieuwsbrief. Je kunt ons ook per e-mail verzoeken om je uit te schrijven.

Klacht indienen
EN& neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of dat er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via laura@en-enn.nl. Tevens heb je de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
 

Wijzigingen

Deze privacyverklaring zal soms gewijzigd worden. Je kunt deze privacyverklaring altijd raadplegen, zodat je van eventuele wijzigingen op de hoogte bent. 


Contactgegevens

Heb je nog vragen of opmerkingen na het lezen van deze privacyverklaring? Neem gerust contact met ons op:

EN&
Baanakker 3
4838 BR Breda
www.en-enn.nl

Contactpersoon privacy: Laura Straver (eigenaar EN&)
laura@en-enn.nl


Disclaimer

EN& besteedt veel zorg aan de informatie op deze website. Het kan echter gebeuren dat bepaalde informatie niet (meer) correct is. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze website. Alle op deze website genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, onjuistheden en/of typefouten. EN& behoudt zich het recht voor om deze prijzen zonder waarschuwing aan te passen. EN& kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit. Er kan niet gegarandeerd worden dat de site foutloos en ononderbroken functioneert.

EN& is niet aansprakelijk voor eventuele schade en/of kosten die kunnen voortvloeien uit foutieve informatie op en het gebruik van deze website.

Verwijzingen of links naar andere websites of bronnen zijn slechts opgenomen ter informatie. EN& heeft geen enkele bemoeienis met de vorm, inhoud en beschikbaarheid van dergelijke sites of bronnen en aanvaardt daarvoor geen enkele aansprakelijkheid.
 

Copyright

Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid zonder schriftelijke toestemming van EN&. De illustraties, foto’s en teksten zijn eigendom van EN&.

 

 

© 2011 - 2018 EN& schoenen: en eco en fabulous | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.